Telefon TopMoto
Telefon 1: 01 38 62 142 / Telefon 2: 01 38 78 550
Košarica
0
0€ / 0kn
Zaštita osobnih podataka

Pristup web shopu www.topmoto.hr moguć je sa ili bez registracije. Podaci korisnika koji se prikupljaju putem registracije i korištenja stranica su ime i prezime korisnika, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, lozinka. Podaci dobiveni od korisnika koriste se u dobroj namjeri i nisu namijenjeni trećim stranama. Podaci poput e-mail adrese i broja telefona mogu biti korišteni u svrhu obavještavanja korisnika o izmjenama ključnim za funkcioniranje usluge, izmjenama koje se izravno odnose na funkcionalnost korisničkog računa korisnika (korisnička podrška, obavijest o stanju pretplate/korisničkog računa). Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i uz pristanak korisnika stranice. Osobni podaci se prikupljaju i obrađuju za vrijeme dok je korisnik registriran na određenoj stranici i koristi uslugu koja je na stranici postavljena.
TOP MOTO d.o.o. je sukladno čl. 18, Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 106/12) imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka: Željko Gjurgjek, tel. 01/3878550, e-mail: zeljko@topmoto.hr Pristup Vašim osobnim podacima ima: direktor i djelatnici tvrtke TOP MOTO d.o.o. trgovine u svrhu podrške korisnicima, obrade kupnje i organiziranja distribucije, hosting provider tvrtka odgovorna za najam i održavanje servera na koji se pohranjuju podaci, dostavna služba s kojom TOP MOTO d.o.o. ima ugovor za dostavu vaših narudžbi. Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav) . Kupac to može učiniti zahtjevom na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka : zeljko@topmoto.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka zeljko@topmoto.hr. Ukoliko smatrate da nismo adekvatno reagirali na vaš prigovor, imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Što su kolačići (cookies) i koja im je funkcija?
Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika sprema web stranica koju korisnik posjeti. Internetski preglednik ima mogućnost korištenja kolačića i ako je u njegovim postavkama uključeno njihovo korištenje, server će snimiti kolačić na korisničko računalo i koristit će ga pri sljedećem otvaranju iste stranice.Kolačići omogućavaju web stranici da sazna korisnikove željene postavke, omogućavaju brzo i učinkovito kretanje po stranicama zahvaljujući memoriranju korisničkih odabira, opcija i omiljenih postavki.Web stranica može se posjetiti i ako su kolačići onemogućeni, no određene mogućnosti će biti onemogućene.

Koje podatke spremaju kolačići?
Kolačići obično spremaju podatke poput preferiranog jezika stranice te adrese pa tako, pri svakom sljedećem otvaranju stranice, internetski preglednik šalje kolačiće koji pripadaju toj stranici i omogućava joj da prikaže informacije prilagođene korisničkim potrebama.Kolačići mogu spremiti i osobne informacije (npr. korisničko ime ili e-mail), ali one mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući.Kolačići ne mogu pristupiti informacijama koje im nisu dane, a to uključuje i sadržaj korisničkog računala (poput datoteka, slika, dokumenata i sl.). Svrha kolačića je dobronamjerna; nisu štetni i ne mogu nositi viruse, a usmjereni su na bolje iskustvo surfanja.

Kako onemogućiti kolačiće?
Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vidljive, no svejedno se mogu promijeniti postavke korisničkog preglednika na način da korisnici sami biraju hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, da pobrišu spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju preglednika i dr.postavke kolačića uređuju se u web pregledniku, a njihovim onemogućavanjem neće se moći koristiti neke od funkcionalnosti web stranica.