Košarica
0
0.00 kn
Opći uvjeti

Ovim uvjetima je definiran postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacije robe. Tvrtka TOP MOTO d.o.o. je u daljnjem tekstu Prodavatelj, a korisnik web shop-a , je u daljnjem tekstu Kupac.

NARUČIVANJE

Osim web obrasca, Kupac može za narudžbu koristiti:

e-mail: webshop@topmoto.hr

telefon: 01/3862142, 01/3878550


PLAĆANJE

Kupci u maloprodaji naručenu robu mogu platiti:

1. Avansno, uplatom na transakcijski račun (prije isporuke robe)

2. Otkupninom (uz plaćanje otkupne vrijednosti robe i poštarine prilikom preuzimanja paketa)

3. Gotovinom, kreditnim i debitnim karticama u prodajnom prostoru tvrtke TOP MOTO d.o.o.


Prilikom narudžbe robe koju Prodavatelj nema na skladištu, Kupac treba uplatiti avans u iznosu 50% vrijednosti naručene robe.


NAČINI PLAĆANJA U MALOPRODAJI

Maestro kartica Zagrebačke banke d.d. :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
Maestro kartica Erste banke d.d. :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
Maestro kartica ostalih banaka :
 • jednokratno plaćanje
MasterCard kartica Zagrebačke banke d.d. :
 • Jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
MasterCard kartica Erste banke d.d. :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
MasterCard kartica ostalih banaka :
 • jednokratno plaćanje
Visa Business kartica Zagrebačke banke d.d. :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata
Visa kartica Erste banke d.d. :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
Visa kreditna kartica, Visa Electron kartica ostalih banaka :
 • jednokratno plaćanje
Diners Club kreditna kartica :
 • jednokratno plaćanje
 • obročna otplata do 12 rata (beskamatno)
American Express kreditna kartica :
 • jednokratno plaćanje
 • Gotovinsko plaćanje


RABATI

Za kupce u veleprodaji vrijede posebni uvjeti i rabatidefinirani ugovorom o poslovnoj suradnji.

DOSTAVA

Dostava s otkupninom vrši se samo na teritoriju Republike Hrvatske.
Ukoliko Prodavatelj nema na skladištu sve naručene artikle, Kupca će obavijestiti o predviđenom roku isporuke, a ukoliko Kupcu taj rok ne odgovara, ima pravo odustati od narudžbe
Otprema robe koju Prodavatelj ima na skladištu, vrši se isti dan za narudžbe primljene do 13,00 sati, a slijedeći dan za narudžbe primljene iza 13,00 sati.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i ako postoje odmah ih reklamirati dostavljaču.
Ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku u roku od 5 dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

POVRAT PROIZVODA

Kupac ima pravo u roku od 7 (sedam) dana od preuzimanja proizvoda na zamjenu istog, ukoliko uoči nedostatke na proizvodu, ako su dostavljeni proizvodi koje kupac nije naručio ili su neodgovarajuće veličine.
Prodavatelj će u dogovoru s Kupcem u roku od 15 (petnaest) dana nakon povrata robe, zamjeniti proizvod ili ukoliko proizvod iz bilo kojeg razloga nije moguće zamijeniti, vratiti Kupcu sredstva na račun
Troškove povrata robe plaća Prodavatelj ukoliko je proizvod neispravan ili krivo isporučen, u ostalim slučajevima povrat robe plaća Kupac.
Ukoliko se roba vraća o trošku Prodavatelja, Kupac se obavezuje koristiti dostavnu službu s kojom Prodavatelj ima ugovor.
Kupac je obvezan proizvode vratiti u originalnom pakiranju s računom i garancijom.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Podaci korisnika koji se prikupljaju putem registracije i korištenja stranica su ime i prezime korisnika, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, lozinka i dr. podaci, potrebni za registraciju i kontakt sa korisnikom stranice. Podaci dobiveni od korisnika koriste se u dobroj namjeri i nisu namijenjeni trećim stranama. Podaci poput e-mail adrese i broja telefona mogu biti korišteni u svrhu obavještavanja korisnika o izmjenama ključnim za funkcioniranje usluge, izmjenama koje se izravno odnose na funkcionalnost korisničkog računa korisnika (korisnička podrška, obavijest o stanju pretplate/korisničkog računa) ili u svrhu provjere zadovoljstva pruženom uslugom. Osobni podaci prikupljaju se na dobrovoljnoj osnovi i uz pristanak korisnika stranice. Osobni podaci se prikupljaju i obrađuju za vrijeme dok je korisnik registriran na određenoj stranici i koristi uslugu koja je na stranici postavljena.
TOP MOTO d.o.o. je sukladno čl. 18 a Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 106/12) imenovao Službenika za zaštitu osobnih podataka: Željko Gjurgjek, tel. 01/3878550, e-mail: zeljko@topmoto.hr Pristup Vašim osobnim podacima ima: direktor tvrtke TOP MOTO d.o.o., djelatnici trgovine u svrhu podrške korisnicima, obrade kupnje i organiziranja distribucije, hosting provider tvrtka odgovorna za najam i održavanje servera na koji se pohranjuju podaci, dostavna služba s kojom TOP MOTO d.o.o. ima ugovor za dostavu vaših narudžbi. Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav) . Kupac to može učiniti zahtjevom na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka zeljko@topmoto.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka zeljko@topmoto.hr. Ukoliko smatrate da nismo adekvatno reagirali na vaš prigovor, imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Što su kolačići (cookies) i koja im je funkcija?
Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika sprema web stranica koju korisnik posjeti. Internetski preglednik ima mogućnost korištenja kolačića i ako je u njegovim postavkama uključeno njihovo korištenje, server će snimiti kolačić na korisničko računalo i koristit će ga pri sljedećem otvaranju iste stranice.Kolačići omogućavaju web stranici da sazna korisnikove željene postavke, omogućavaju brzo i učinkovito kretanje po stranicama zahvaljujući memoriranju korisničkih odabira, opcija i omiljenih postavki.Web stranica može se posjetiti i ako su kolačići onemogućeni, no određene mogućnosti će biti onemogućene.

Koje podatke spremaju kolačići?
Kolačići obično spremaju podatke poput preferiranog jezika stranice te adrese pa tako, pri svakom sljedećem otvaranju stranice, internetski preglednik šalje kolačiće koji pripadaju toj stranici i omogućava joj da prikaže informacije prilagođene korisničkim potrebama.Kolačići mogu spremiti i osobne informacije (npr. korisničko ime ili e-mail), ali one mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući.Kolačići ne mogu pristupiti informacijama koje im nisu dane, a to uključuje i sadržaj korisničkog računala (poput datoteka, slika, dokumenata i sl.). Svrha kolačića je dobronamjerna; nisu štetni i ne mogu nositi viruse, a usmjereni su na bolje iskustvo surfanja.

Kako onemogućiti kolačiće?
Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vidljive, no svejedno se mogu promijeniti postavke korisničkog preglednika na način da korisnici sami biraju hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, da pobrišu spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju preglednika i dr.postavke kolačića uređuju se u web pregledniku, a njihovim onemogućavanjem neće se moći koristiti neke od funkcionalnosti web stranica.